UluBAT 10. Olağan Genel Kurulu

UluBAT (Ulusal Bilimsel Araştırma Toplulukları);

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faal üye olan toplulukların ve tıp fakültesi öğrencilerinin birbirleri ve toplulukları ile olan iletişimlerini güçlendirmek, toplulukları ve öğrencileri bilimsel araştırma yapmaya teşvik etmek, yapılan araştırmaların çeşitlendirilmesini sağlamak, araştırmaları desteklemek ve yapılan organizasyonlarınstandartlarını yükseltmek amacıyla bir araya gelmiş öğrenci toplulukların oluşturduğu ulusal bir birliktir.

UluBAT Genel Kurulu

UluBAT Genel Kurulu, yılda 2 kez UluBAT Tüzüğüne uygun şartları sağlayan topluluklar tarafından düzenlenir. Her topluluktan temsilciler UluBAT Genel Kurulu'nda bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunur ve topluluğun devamlılığı için önemli kararlar alırlar.

EBAT

Her yıl yaptığı bilimsel araştırma çalıştayları, şimdiye kadar düzenlediği 7 yaz/kış okulu, 3’ü uluslararası 8 kongre, çeşitli alt grup çalışmaları ve 15'i uluslararası 60'tan fazla yayın ile EBAT bu yıl hepimiz için çok değerli olan UluBAT'ın 10. Genel Kurulu'nu düzenliyor.

Gündem Önerileriniz için

Bu Genel Kurulda konuşulmasını istediğiniz gündem önerilerinizi bize bu form üzerinden ulaştırabilirsiniz.

11 Nisan 2021 Pazar
20.00
Araştırma Biyobankaları: “Temel Kavramlar ve Biyo-Medikal Araştırmalardaki Rolü”
21.00
Preanalitik Süreç, COVID-19 Pandemisi ve Biyobanka'nın Yeri
12 Nisan 2021 Pazartesi
20.00
Biyobanka Uygulamalarında Etik
21.00
Uluslarası Biyobanka Ağları ve Türkiye'de Biyobankacılık (BBMRI-ERIC)

Konaklama Detayları ve Diğer Bilgiler

Sizler için üç farklı konaklama seçeneği sunuyoruz.

●Ege Üniversitesi Öğrenci Köyünde konaklayacaklar:

2-3 kişilik odalarda, oturumların gerçekleşeceği Muhittin Erel Amfisi’ne yürüyerek 5 dakikalık; metro istasyonuna 15 dakikalık yürüme mesafesinde. Öğrenci Köyü'nde toplam 35 kişilik kontenjan olup 15 erkek 20 kadın katılımcı kabul edilecektir.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

●Ege Üniversitesi Konuk Evinde konaklayacaklar:

Tek veya 2 kişilik odalarda, oturumların gerçekleşeceği Muhittin Erel Amfisi’ne metro ile 10 dakika mesafede.

Konukevinde toplam 30 tek kişilik 24 çift kişilik kontenjan bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

İletişim ve Sosyal Medya

Mail