EBAT Multidisipliner Çalışmalar Alt Grubu Kayıt Formu

EBAT (Ege Bilimsel Araştırma Topluluğu) 1987 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesindeki bir grup öğrenci tarafından, tıp öğrencilerinin bilimsel araştırma yöntemlerini öğrenmesi ve bu ortama girebilmesi için kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. EBAT Ekibi olarak önümüzdeki dönemde farklı fakültelerden arkadaşlarımızla multidisipliner çalışmalar yürütebilmek için alt gruplar oluşturuyoruz. Bu alt gruplarda tıp, bilgisayar mühendisliği, biyomühendislik gibi alanlarda ortak olarak çalışıp sağlık bilimlerine yeni bakışlar getirebilecek projeler ortaya koymayı planlıyoruz. Eğer siz de bu alt gruplarda yer alıp multidisipliner bir çalışma ortamına girmek istiyorsanız alt grup kayıt formumuzu doldurabilirsiniz.
  • Numaranızı formata uygun şekilde giriniz. Türkiye ülke kodlu olmayan numaralar için numaranın başına ülke kodunuzu (+xx) formatında ekleyiniz.